НАСТАНИ НОВОСТИ
×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ КОНТАКТ
НАСТАНИ НОВОСТИ

ДОБИЈТЕ 10% ПОПУСТ НА ПОЛИСИТЕ ЗА ДОБРОВОЛНО ОСИГУРУВАЊЕ


Платете ја вашата полиса на рати преку траен налог во Халкбанк и добијте 10% попуст на полисите за доброволно осигурување:Домаќинско осигурување

ЦМР

Осигурување одговорност

Каско осигурување

Осигурување имот

Доброволно приватно здравствено осигурувањеАкцијата ќе важи од 01.06.2020 до 30.09.2020

За повеќе информации обратете се во нашите подружници, нашиот Контакт Центар: (02) 155 66 или во филијалите на Халкбанк.