НАСТАНИ НОВОСТИ
×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ КОНТАКТ

Патувањето почнува без грижи!


Патувај сигурно и безгрижно.

Патничко осигурување на ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ.Промоцијата важи за сите пакети: Standard, Premium и Vip

Без франшиза со вклучен ризик Covid – 19

Покритие на неопходните трошоци за лекување, по насоки на EUROP AssistanceНајповолни пакети за осигурување на вашите патувања со вклучен ризик Covid-19 со покриени трошоци за лекувањеПакет Standard

Трошоци за лекување: при болест до 30.000 ЕУР, поради незгода до 30.000 ЕУР. Осигурување од незгода: смрт од незгода до 250.000 МКД, траен инвалидитет од незгода до 500.000 МКД. Други трошоци за: посета на пациент до 200 ЕУР, продолжување престој до 200 ЕУР, телефонски повици до 25 ЕУР, враќање деца до 30.000 ЕУР, предвремено враќање поради болест или смрт до 30.000 ЕУР, враќање посмртни останки до 30.000 ЕУР.Пакет Premium

Покрај осигурителните ризици опфатени со СТАНДАРД, овој пакет обезбедува и дополнително осигурително покритие за багаж и замена на патни документи.Пакет VIP

Покрај осигурителните ризици опфатени со СТАНДАРД, овој пакет обезбедува и дополнително осигурително покритие за багаж и замена на патни документи, трансфер на деловни колеги, враќање поради тешка несреќа дома или во службени простории, доцнење / откажување на лет, враќање возило.Патувајте со мирна глава, релаксирано и без стрес, и не заборавајте дека секогаш стои некој што води грижа за вас и за вашето здравје! Со патничко осигурување на ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ, сите грижи ги сведувате на минимум! Затоа, пред да заминете на патување во странство, обезбедете здравствена помош со патничко ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ, кое ви нуди флексибилни можности и безброј предности:• Целиот свет е една зона;

• Три лица и повеќе – 20% попуст;

• Осигурување за лица до 70 години;

• Цени почнувајќи од само 16 МКД на ден!

Ваша задача е само да се јавите во нашата асистентска компанија EUROP ASSISTANCE во случај на потреба од укажување здравствена помош.