×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ Е-ПОЛИСА КОНТАКТ
КОНТАКТ

Генералната дирекција ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ А.Д. Скопје

Адреса : Ул. Мајка Тереза бр. 1, влез 2, Скопје.
ТЕЛЕФОН : +389 (0) 2 3122 385
ФАКС : +389 (0) 2 215 780
е-маил : info@halkinsurance.com.mk
Контакт Центар : (02) 155 66